fbpx
21.9 C
Athens
Monday, May 20, 2024
Home Νέα Μεταγραφικός πυρετός στα Padel Clubs στην έναρξη της αγωνιστικής σεζόν!

Μεταγραφικός πυρετός στα Padel Clubs στην έναρξη της αγωνιστικής σεζόν!

0
Μεταγραφικός πυρετός στα Padel Clubs στην έναρξη της αγωνιστικής σεζόν!

Η σεζόν για το padel ξεκίνησε και οι μετάγραφες των προπονητών έχουν πάρει φωτιά.

Η  1η «βομβά» έσκασε πριν καλά καλά τελειώσει το καλοκαίρι με την αποχώρηση του Γιώργου Φωκά από το Vibora.

Ο Γιώργος Φωκάς, προπονητής tennis άρχισε να δραστηριοποιείται στον χώρο του padel πριν περίπου 2 χρόνια και η μέχρι τώρα πορεία του είναι άκρως εντυπωσιακή με παρουσία σε ημιτελικούς και τελικούς πολλών τουρνουά.  Ο Γιώργος θα βρίσκεται φέτος στο ολοκαίνουριο Nea Filadelfeia Padel Club που δείχνει να μπαίνει πολύ δυναμικά!

Arena Padel Club: Το club ανακοίνωσε 2 σημαντικές μεταγραφές καθώς στο δυναμικό του προστέθηκε ο Δημήτρης Χαλαβαζής, ο Νο.2 αυτή τη στιγμή στην κατάταξη, ηλικίας μόλις 16 ετών που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο Olympico Padel Club έχοντας χρόνια δίπλα του τον Mario Barcelo,με τον οποίο είναι και ζευγάρι σχεδόν σε όλα τα τουρνουά.

Δεύτερη προσθήκη στο δυναμικό αυτή του Γιάννη Παπαϊωάννου που μετά το tennis κάνει τα πρώτα βήματα σαν προπονητής padel, αποτελώντας κι αυτός έναν από τους ιδιαίτερα ανερχόμενους  master players.

Σημαντική μεταγραφή και αυτή του Αναστάση Μανδαλενάκη που φέτος θα βρίσκεται στο Tenez Club Athena . Ο Αναστάσης μετά από μια  εξαρετικά ανερχόμενη πορεία αλλά και εντυπωσιακή εμφάνιση στο τουρνουά του Sport Point  όπου κατέκτησε το Master PMRT  μαζί με τον Βαγγέλη Μπόγρη, αποφάσισε φέτος να αποχωρήσει από το Panda Club και να βρίσκεται στο πλευρό αγαπημένου Πάρι Γεμουχίδη, από τον οποίο μόνο γνώση μπορεί να αποκομίσει.

Στις μεταγραφές θα πρέπει να αναφέρουμε και τις προσθήκες των Γιώργου Γκολφίνου στο Nea Filadelfeia και του Σαβαγιού Γιάννη και Ρώμα Τάσου στο Elev8

• Το team του padelmaniac εύχεται σε όλους μια δυνατή προπονητική σεζόν σε όλους τους προπονητές που βοηθούν  το άθλημα να πάει ένα βήμα παρακάτω!